COLOR MASK- blondinėms ir žiliems plaukams, PLATINUM 200ml

Turime: Šiuo metu prekės neturime

14,90 €

Color Mask - tai unikalios intensyvaus veikimo kaukės, atstatančios ir paryškinančios dažytų plaukų spalvą.

Apie prekę

COLOR MASK- blondinėms ir žiliems plaukams, PLATINUM 200ml/40ml

Color Mask - tai unikalios intensyvaus veikimo kaukės, atgaivinančios, atstatančios bei paryškinančios dažytų plaukų spalvą! Color Mask sudėtyje yra vitamino B5 ir keratino derinys, kuris veiksmingai atkuria ir atgaivina chemiškai dažytus ir pažeistus plaukus. Visos spalvos gali būti maišomos viena su kita, siekiant išgauti norimą spalvą, kuri labiausiai tiktų jūsų plaukams. BLACK - juodiems, COFFE - rudiems, CHOCOLATE - tamsiai rudiems, HONEY, GOLDEN COPPER - šiltai šviesiems, GRAPHITE - pilkiems atspalviams, PEARL, PLATINUM - šaltai šviesiems ir žiliems, COPPER - vario spalvos, RED - raudonos spalvos, ORANGE - šviesiems vario, CARAMEL - šviesiai rudiems, PLUM - violetiniams atspalviams, TOFFE, LATTE - rusviems, VANILLA - šiltai šviesiems tonams.

NAUDOJIMAS: Tolygiai paskirstykite kaukę ant išplautų ir rankšluosčiu nusausintų plaukų, palaukite 10 minučių, išskalaukite.

  • Galite naudoti tamsesnius tonus ant šviesintų plaukų, norėdami išgauti intensyvesnią spalvą.
  • Šviesūs tonai gali būti naudojami siekiant pašalinti nepageidaujamus atspalvius.
  • Jei norite paryškinti spalvą keletu tonų, rinkitės Color Mask toną pagal šviesiausią esantį plaukuose.
  • Color Mask yra puiki priemonė tonuotiems, porėtiems plaukams ir per daug šviesintiems plaukų galams.
  • Puikiai tinka po pigmentacijosir suteikia plaukams spalvą ir išbaigtumo jausmą.

DĖMESIO: Priemonė skirta dažytų plaukų tonavimui. Jei naudojate tamsias, intensyvias spalvas, dėvėkite pirštines ir odą aplink plaukus padenkite apsauginiu kremu. Jei plaukas yra porėtas ar stipriai pažeistas, priemonę pirmiausia išbandykite mažiau matomoje vietoje, kad įsitikintumėte ar tolygiai pasidengia. Patekus į akis išskalaukite dideliu kiekiu vandens.

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: